Statcounter

Magánoktatás háznál 2015 november közepétől

2015.11.13. 10:59 - Eszti néni

Tisztelt szülők és gyermekekA legminibb manó.JPG

Ezúton szeretnélek tájékoztatni Benneteket,hogy jelenlegi kórházi több műszakos főállásom mellett időbeosztásom nem engedi meg a rendszeres csoportos foglalkozások szervezését.

Azonban  magánoktatás keretében továbbra is házhoz megyek mind gyerekeket mind felnőtteket oktatni.  Egészséges, valamint enyhe és közepsúlyos mentális problémákkal élőket egyaránt.  Állandóan változó beosztásom miatt akkor tudunk együttműködni ha vállalni tudják a rugalmas időpontegyeztetést.Az oktatás jellege lehet vízhezszoktatás,tecnikai tudás és fizikai állóképesség fejlesztés,terápias jellegű,mozgáskoordináció javítása,gerincproblémák miatti gyógyúszás jellegű akár aquafittnes elemeivel vegyített foglalkozás.

Minden megkeresésre nyitottan és készséggel állok rendelkezésetekre.Telefonszámom továbbra is nyílvános.06-30-410-62-33

üdvözlettel

Eszter néni780973ed465752c55578a0d0730daa69.png

.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása