Statcounter

2014.évi nyári intenzív tanfolyamok és lehetőségek

2014.05.22. 13:11 - Eszti néni

INTENZÍV NYÁRI TANFOLYAM ÉS EGYÉNI VAGY KISCSOPOROS ÚSZÁSOKTATÁS  

 Kedves Szülők és Gyerekek

 A tanfolyami időpontokban tartott oktatások,hétfőn,kedden,csütörtökön,pénteken és szombaton a megszokott rendben folynak június 13.péntekig.A június 14. szombati oktatás a ballagások és évzárók miatt elmarad.

Az iskola végeztével, június.16-20.ig minden nap 16.00-17.00.óráig intenzív tanfolyamot tartunk,melynek heti díja 11.500 Ft,ami alkalmakra lebontva 2300 ft,mely magában foglalja a gyerekek létszáma után az iskolának fizetendő összeget és ha szükséges a segítő oktató díját is,megegyezik a jelenleg is alkalmakat fizető tanulók tandíjával .
Négy állandó résztvevő jelentkezése mellett lehetőség van egy-egy alkalomra is lejönni ha nem áll módotokban minden nap résztvenni az oktatáson, igény esetén a következő héten is.

Abban az esetben ha igényetek van rá ugyanezt a tanfolyamot a következő héten is meg tudjuk tartani,tehát jún.23-27.ig.A fent említett időpontokban.16.00-17.00.óráig

Júliusban  személyesen egyeztett időpontokban,amikor nincsenek táborozók az uszodában,lehetőségünk van heti egyszer, kétszer egyéni vagy kiscsoportos foglalkozást tartani.

Tisztelettel kérlek Benneteket, mielöbb jelezzétek részvételi szándékotokat akár emailen, akár telefonon,vagy személyesen az uszodában.

Köszönettel

Eszter néni

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása